top of page

Mirësevini në ISHEP

Library_edited.jpg
LOGO E VJETER.png

Rreth Nesh

       Misioni

 • Përmirësimi dhe forcimi i kulturës demokratike përmes nxitjes së pjesëmarrjes aktive qytetare dhe ndikimit në hartimin dhe zhvillimin e politikave publike të informuara.

 • Të informojmë, frymëzojmë, dhe ndikojmë shoqërinë shqiptare për ndryshime pozitive të qëndrueshme përmes rritjes së ndërgjegjes kolektive, fuqizimit të pjesëmarrjes qytetare në hartimin dhe zbatimin e politikave publike.

 

       Vizioni 

 • Të kontribuojë në forcimin e kulturës demokratike në Shqipëri dhe  avancimin e politikave zhvillimore te qëndrueshme përmes advokimit, promovimit të praktikave të qeverisjes së mirë dhe hulumtimeve empirike që informojnë interesin publik dhe qeverisjen.

 • Vizioni i ISHEP është të promovoj një shoqëri aktive e cila merr pjesë në hapësirën publike dhe e përdor atë për përfaqësim dhe vendim-marrje.

Bordi dhe Këshilli

Bordi i ISHEP

42_edited.jpg

Prof. Asoc. Dr. Elvira Fetahu

Drejtor ekzekutiv

 • Grey LinkedIn Icon

Stafi i ISHEP

1675101026488.png

MSc. Donald Dervishaj

 • Grey LinkedIn Icon

Ekspert në fushën juridike

WhatsApp Image 2023-10-04 at 21.44_edited.jpg

MSc. Anjeza Toçi

 • Grey LinkedIn Icon

Ekspert në fushën sociale

WhatsApp Image 2023-10-04 at 21.38_edited.png

Dr. Valbona Ballkoçi

 • Grey LinkedIn Icon

Ekspert në fushën e financës

WhatsApp Image 2023-10-04 at 21.53.45.jpeg

Klejda Kuburi

 • Grey LinkedIn Icon

Intern

Ekspertët

WhatsApp Image 2023-10-04 at 21.33_edited.jpg

Dr. Marilda Osmani

 • Grey LinkedIn Icon

Ekspert në fushën e mjedisit

WhatsApp Image 2023-10-04 at 21.33_edited.jpg

Dr. Anduena Gjevori

 • Grey LinkedIn Icon

Ekspert në fushën juridike

WhatsApp Image 2023-10-04 at 21.37_edited.jpg

Dr. Mimoza Kotollaku

 • Grey LinkedIn Icon

Ekspert në fushën e turizmit

WhatsApp Image 2023-10-04 at 21.55.46.jpeg

Dr. Lenida Lekli

 • Grey LinkedIn Icon

Ekspert në fushën e edukimit

WhatsApp Image 2023-10-04 at 21.34_edited.jpg

Dr. Armela Xhaho

 • Grey LinkedIn Icon

Ekspert në fushën e emigracionit

WhatsApp Image 2023-10-04 at 22.05_edited.jpg

Dr. Elona Fetahu

 • Grey LinkedIn Icon

Ekspert në fushën e statistikës

Evente nga ISHEP

 • sht, 22 pri
  Elbasan, Tek ish "Qendra Riemar"
  22 pri 2023, 11:00 e paradites, GMT+2
  Elbasan, Tek ish "Qendra Riemar", Rruga Ismail Zyma 7700, Elbasan, Albania
  Ke dëshirë të kontribuosh për një mjedis më të pastër në komunitetin ku jeton? Ftojmë të gjithë të rinjtë e qytetit të Elbasanit të bëhen pjesë e PANAIRIT TË RICIKLIMIT!
  Share
 • sht, 10 dhj
  Elbasan
  10 dhj 2022, 10:00 e paradites – 1:00 e pasdites
  Elbasan, Tek ish "Qendra Riemar", Rruga Ismail Zyma 7700, Elbasan, Albania
  Ripërdorimi dhe riciklimi i mbetjeve: Punëtori rreth ripërdorimit të materialeve
  Share
 • sht, 03 dhj
  Elbasan
  03 dhj 2022, 9:30 e paradites – 3:00 e pasdites
  Elbasan, Tek ish "Qendra Riemar", Rruga Ismail Zyma 7700, Elbasan, Albania
  Sensibilizimi dhe angazhimi i të rinjve në iniciativa pozitive për mbrojtjen e mjedisit në Bashkinë Elbasan
  Share

Kontakto ISHEP

ISHEP i ka dyert gjithmonë të hapura. Mos hezitoni të kontaktoni!

Rruga e Durrësit, Tiranë, Albania

+355 69 404 0556

Faleminderit që na kontaktuat!

bottom of page