top of page

Sht, 03 dhj

|

Elbasan

Trajnim:

Sensibilizimi dhe angazhimi i të rinjve në iniciativa pozitive për mbrojtjen e mjedisit në Bashkinë Elbasan

Ora & Lokacioni

03 dhj 2022, 9:30 e paradites – 3:00 e pasdites

Elbasan, Tek ish "Qendra Riemar", Rruga Ismail Zyma 7700, Elbasan, Albania

Shpërnda eventin në:

Shkarko PDF

bottom of page